Yeşilbaş ailesi merhum Mustafa Yeşilbaş için taziye teşekkür mesajı yayınladı

Yeşilbaş ailesi, Mustafa Yeşilbaş'ın vefatı dolayısıyla acılarını paylaşanlar için taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Mustafa Yeşilbaş kanser hastalığı sebebi ile geçtiğimiz günlerde yaşam mücadelesini kaybetmişti.  

Mustafa Yeşilbaş'ın vefatı sevenleri ve ailesi için derin bir üzüntüye sebep oldu.

Yeşilbaş ailesi, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve acılarını paylaşan herkese minnettar olduklarını ifade eden bir taziye teşekkür mesajı yayınladı. 

Aile tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Canımız Mustafa Yeşilbaş’ın vefatında mezarlığa gelen acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost, akraba ve hemşehrilerimize, taziyemize teşrif eden, yurt içi ve yurt dışından gelen, telefonla arayan, mesaj gönderen herkese, kanaat önderlerine sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyelerine, tüm kamu kurumu yönetici ve çalışanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve basın mensuplarına ailemiz adına teşekkür ederiz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun. Mustafa Yeşilbaş'ın hatırası, sevenlerinin gönlünde daima yaşayacaktır."

Mustafa Yeşilbaş'ın vefatı, Ağrı'da derin bir üzüntüyle karşılanmış ve geniş bir kesim tarafından taziye ziyaretleri gerçekleştirilmişti. 

Aile, Mustafa Yeşilbaş'ın hatırasının yaşatılması için yapılan tüm destek ve duaların kendileri için büyük bir teselli olduğunu belirterek, herkese bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Yeşilbaş ailesi merhum Mustafa Yeşilbaş için taziye teşekkür mesajı yayınladı
Yeşilbaş ailesi merhum Mustafa Yeşilbaş için taziye teşekkür mesajı yayınladı
TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme