• Haberler
  • Gündem
  • Son Dakika...Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları Açıklandı

Son Dakika...Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları Açıklandı

Başvuruları geçtiğimiz ayın sonunda alınan Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları İŞKUR üzerinden açıklandı.

Son Dakika...Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları Açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başvuruları geçtiğimiz ayın sonunda alınan Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları İŞKUR üzerinden açıklandı. 
 

Bakanlık tarafından yapılan  duyurusunda, 8-9 Nisan tarihine ilişkin atama kura sonucu sorgulama ekranı erişime açıldı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu illerde çalışmaya hak kazanan adaylar, https://iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx ekranı üzerinden T.C. kimlik no ile sorgulama işlemlerini yapıyor. Bu noktada, gözler 9 Nisan  kura çekimi sonuçları İŞKUR ekranına çevrilmişti. 
 

20'den fazla ilin kura çekilişi bugün gerçekleştirildi ve akabinde atama sonuçları açıklandı. Böylelikle de, '2020 Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı İŞKUR kura sonuçları açıklandı mı?' sorusu da cevabına ulaşmış oldu.

  SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI 2020 AÇIKLANDI

 

Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, 8-9 Nisan tarihine ilişkin personel alımı kura sonuçları ve isim listesi açıklandı. Bakanlık Merkez Teşkilatı ile Ankara, İstanbul, Adana, Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Hakkari, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van, Zonguldak, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için işçi alımı kurası sonucu hızlı ve kolay bir şekilde öğrenilebiliyor. Adaylar, https://iscisonuc.saglik.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik no ile sorgulama yapabiliyor.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme