Savcı Sayan Canlı Yayında Tüm Soruları Yanıtladı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Gürkan Güneş'in hazırlayıp sunduğu ' Ağrı Memleket Özel ' programında tüm soruları cevapladı.

Savcı Sayan Canlı Yayında Tüm Soruları Yanıtladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Gürkan Güneş'in hazırlayıp sunduğu “ Ağrı Memleket Özel “ programında tüm sorunları cevapladı. 

 

YOL ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYACAĞIZ 

 

Sayan, yollarımızla ilgili çalışmalarımızı yapacağız, mevsim sorununu ve asfalt makinelerimizi temin etttikten sonra çalışmalarına hız vereceklerini belirtti. 

 

HOLLYWOOD YILDIZLARINA AĞRI'DAN MASKE

 

Öte yandan belediyecilik hizmeti dışında, Ağrı'nın kültür ve turizmine de önem verdiklerini belirten Sayan, “ Ağrı ilimizin diğer iller ve ülkelerde de var olduğunu anımsatmak adına çalışmalarımız oldu. Son çalışmamızda Ağrı'da üretimini yaptığımız maskelerimizi, Amerika'da bulunan, başta Trump olmak üzere bir çok Hollywood yıldızına posta yolu ile teslim edilmesi şartı ile gönderdik. “ dedi. 

 

NUH'UN KENTİ AĞRI 

 

Şehrin girişine Nuh'un gemisi maketini ve Türk bayrağını asılmıştı. Şehre gelenlere Nuh'un Kenti Ağrı'ya hoşgeldiniz diyen Ağrı Belediyesi “ Hepimiz Nuh'un Çocuklarıyız. “ dedi. 

 

DOĞUNUN PARLAYAN YILDIZI AĞRI OLACAK

 

“ Tek amacının, nefesinin yettiği kadar Ağrı'ya ve tüm dünyada nefes alan Tüm Ağrılılara hizmet etmek olduğunu belirten Sayan, ben ve ekibim tüm imkanlarımızla buradayız. Lütfen bizimle iletişime geçin, kapımız tüm Ağrılılara sonuna kadar açık, desteklerinizi bizden esirgemeyin. El ele verip hep beraber taş üstüne taş koyup Ağrı'yı Doğunun Yıldız'ı yapacağız. “ diye konuştu.  

 

 

Canlı yayını tekrar izleyebilirsiniz. 

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme