Murat Hançer Yazdı. 'Tok, açın halinden anlamaz'

Murat Hançer'in, 'Tok, açın halinden anlamaz' başlıklı köşe yazısı.

Murat Hançer Yazdı. 'Tok, açın halinden anlamaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evet Sevgili okurlarım, gerçekten tok açın halinden anlamaz.

 

 

Kaç zamandır araştırıyorum, gözlemliyorum, gerçekten anlayamıyorum. Bazen düşünüyorum acaba sadece biz Ağrı'daki insanların şansımıdır bu, herkes bir şey tuturmuş gidiyor, zengin evine ekmek götürüyor tuzu kurudur, siyasetçilerin umurunda değil.

 


Ağrı'daki marketleri bir gezin gezerkende malların fiyatlarına bir bakın notunuzu alın!


 

 

Bir hafta veya bir ay sonra gidin birdaha bakın fiyatlar ne olmuş. Seçimden seçime değil, her zaman gezin, halkın durumunu anlayın Ankara'dan mesaj atmayla bu işler olmuyor. Sosyal medyada şunu ziyaret ettikle olmuyor, icraat icraat boş lafla olmuyor.


 

Ha kendiniz ve etrafınızdakiler kurtarıyor, umrunuzda değil tabi, yeteri kadar kazanç sağladınız, aç olan hemşehrileriniz umrunuzda değil.


 

Partinizde nasıl olsa önümüzde seçim yok biz böyle devam edelim, vallaha kusura bakmayın sizlerde bittiniz, temsil ettiğiniz partiyide bitirdiniz. Ama şunu bilin sizden çıkmazsa torunlarınızdan çıkacak. Unutmayın siz götürün, umurunuzda değil ama bunu vatandaş size soracak. Bu marketleri araştıran yok mu bir gün bir salça alıyorsun 7 TL bir hafta sonra 10 TL, bir yağ 35 TL iken 79 TL'ye yükseliyor. Ya peki bu düzen böyle giderse ne olacak vatandaş aç kalacak aç aç !


 

Allah sizden sorsun, neden bir araştıran yok bu işleri takip eden yok bu memleket sahipsiz bir memleket bu işlerin sorumlusu ne iş yapar. Bu pandemi döneminde bütün esnafın durumu içler acısı. Gıda sektörü uçtu gitti, haydi cebinde üç beş kuruşu olan insanlar idare ediyor, ya olmayanlar ne yapsın, gel gelelim üç beş kuruşu olan esnafta onu yedi bitirdi bakalım ne yapacaklar. Bu işler böyle gitmez aklınızı başınıza alın bakın ülkemizde herkes 2023'ü bekliyor. Hükümet büyüklerimiz, devletimiz hep beraber bekliyor. 2023'ü buradaki temsilcileri sosyal medyada falanın taziyesine gittik falanı ziyaret ettik, bırakın bu işleri icraat yapın halkın belli kısmı aç geçimini sağlayamıyor, sizler yalandan sosyal medyada paylaşımlarla Ankara'dan mesaj atarak yok parke taşı yaptım yok para gönderdim, boşverin bunları partinizide bitirdiniz kendinizide. Bakmayın sizi gördüler mi bir kaç kişi vay efendim siz böylesiniz siz bir tanesiniz vallahi billahi arkanızdan neler diyorlar bir duysanız !


 

Gelin bu yanlışlardan dönün halka yardımcı olun marketi, esnafı, köylüyü ve size oy veren halkı kontrol edin, kafası esen zam zam zam ! Yeter halka kulak verin, yardımcı olun her hafta etiket kontrolü yapın.


 

Vesselam ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN MESAFE – MASKE – TEMİZLİK HİJYEN

Bakmadan Geçme