Gürkan Güneş Kimdir? Nerelidir? Hayatı? Biyografisi

Gürkan Güneş'in kısaca hayatı ve bilgilerini burada bulabilirsiniz. Gürkan Güneş kimdir? Gürkan Güneş kaç yaşında? Gürkan Güneş'in hayatı?

Gürkan Güneş Kimdir? Nerelidir? Hayatı? Biyografisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gürkan Güneş Kimdir?

Ağrı doğumlu olan Gürkan Güneş, İlk ve orta okulunu Kocaeli iline bağlı Karamürsel ilçesinde tamamladı.

Askerlik görevini 2010 yılının 9. ayı ile 2012 yılının Ocak ayı tarihler arasında Erzincan İl Jandarma Komutanlığında tamamladı.

Gürkan Güneş'in üniversite hayatı ise şu şekilde, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Bilgisayar Donanım ve Programcılığı mezunu olup, Anadolu Üniversitesi'nde ise üst eğitimine devam etmektedir.

Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak uzun yıllar bir kamu kurumunda görev yapan Güneş, Türkiye Teknoloji Takımı Deneyap'ta, Tasarım ve Robotik Kodlama Eğitmenliği yapmaktadır. İlimizde yazılım üzerine birçok projede yer almıştır.

İnternet televizyonculuğunda da adından sıkça söz ettiren Gürkan Güneş, ilimizin ve bölgenin başarılı program yapımcısı ve sunucusu olarak bilinmekte.

Spor alanında da başarıları ile gündeme gelen Gürkan Güneş sırası ile Ağrıspor'da Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Ağrı Gençlerbirliği Spor kulubünde Başkan Yardımcılığı ve Sportif Direktörlük görevini yürüttü.

Spor yönetimi kimliği ile de tanınan Güneş, 2016-17, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Türkiye Futbol Federasyonu saha komiseri olarak BAL ligi müsabakalarında görev aldı.

Gürkan Güneş sırası ile 2015 - 2019 yıllarında Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yaptı.

2016 - 2019 yıllarında ise Ağrı Sivil Toplum Platformunda ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yaptı.

Gürkan Güneş 2019 - 2023 yılları arasında Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın ve 2023 - 2024 yılları arasında Ağrı Eski Belediye Başkanı Metin Karadoğan'ın danışmanlık görevlerini başarı ile yürüttü.

Gazetecilik görevini de başarı ile yürüten Gürkan Güneş aktif olarak, TRT Ağrı İl Temsilciliği, TV04.Net, Ağrı'da Haber, Anadolu Times ve Net Haber 04 sitelerinde de imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni olarak görevini yürüterek medya konusunda etkin bir söz sahibi oldu.

2019 yılında Ağrı Basın Birliği kurulumunda kurucular kurulunda yer alan Gürkan Güneş, 2020 yılında görevinden istifa etti.

2021 yılında Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti'nin kurulmasında önemli yer edinen Güneş, AÇGC'de kurucular kurulunda yer aldı.

1. Olağan Kongre sonrasında yönetim kuruluna seçildi. Yapılan görev dağılımının ardınan ise Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetinde Genel Sekreterlik görevine getirildi.

Koyu bir Galatasaraylı olarak bilinen Güneş, Galatasaray'ın bağımsız taraftar grubu olan ultrAslan Ağrı yönetiminde yer almaktadır.

İyi derecede İngilizce bilen Güneş, bekardır.

Bakmadan Geçme