Gizem Savage kimdir?

Gizem Savage kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi kim, evlimi, mesleği, ne iş yapıyor, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

GİZEM SAVAGE KİMDİR? 

Gizem Savage adını kullanan Gizem Bağdaçiçek, sosyal medyada ve özellikle Onlyfans'ta ürettiği içeriklerle tanındı. 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bağdaçiçek, aslen Bulgaristan göçmenidir. 

GİZEM BAĞDAÇİÇEK BOYU VE KİLOSU

Gizem Bağdaçiçek, 1.71 boyunda ve 52 kilodur.

Terazi burcu olan sosyal medya fenomeni, buradaki kariyerine Bigo Live isimli platformda başladı. Ardından kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Gizem Savage, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. 2021 yılı itibariyle Onlyfans platformuna geçiş yaparak abonelerine özel paylaşımlar yapmaya başladı. Sık sık paylaşımlarıyla sosyal medyanın ilgi odağı haline gelen Bağdaçiçek, Onlyfans aracılığyla ciddi gelir elde etmeyi başardı.

İnstagram'da 400 Bine yakın takipçisi olan Gizem Savage'ın buradaki kullanıcı adı @gizemmsavage şeklindedir. Twitter'da da 400 bine yakın takipçisi olan Bağdaçiçek'in kullanıcı adı @avokadoyesilii şeklindedir.

GİZEM BAĞDAÇİÇEK NEDEN GÖZALTINA ALINDI

Onlyans içerik üreticisi Gizem Bağdaçiçek, paylaştığı müstehcen görüntüleri sebebiyle gözaltına alındı. Bağdaçiçek, savcılıkta verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Bağdaçiçek'in verdiği ifadenin ise şu şekilde olduğu belirtildi;

"Yaklaşık 6 ay önce bir sosyal medya platformunda hesap açtım. Bu platform kullanıcıların kimlik bilgilerini kullanarak ücretli üye oldukları ve sadece ücret ödeyerek hesap sahiplerini takip ettikleri bir platformdur. Bu platform 18 yaşından küçük kullanıcı kabul etmemektedir. Ben bu platformda yaklaşık 160 takipçimle görüntülerimi paylaşmıştım."

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme