Gazeteci Gürkan Güneş yazdı 'Ağrıspor şimdi ne yapacak?'

Gazeteci Gürkan Güneş'in, ' Ağrıspor şimdi ne yapacak?' başlıklı köşe yazısı.

Gazeteci Gürkan Güneş yazdı 'Ağrıspor şimdi ne yapacak?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrıspor şimdi ne yapacak?

 

Değerli okurlarım sizlerinde ilgi ile takip ettiği ve gündem olan köşe yazımın ardından 2. kısmını yazmaya karar verdim. 

 

Gel gelelim şimdi bölüm bölüm gideceğimiz o kısma..

 

Ağrıspor fakat karar veremedim Ağrıspor mu diyeyim yoksa Ağrı 1970 Spor mu? 

 

Bu çelişkiyi neden mi yaşıyorum? Çünkü kulübün resmî adı: Ağrı 1970 Spor..

 

Ağrıspor'un mevcut başkanı olduğunu belirten Murat Gök ile Ağrı 1970 Spor kulübü zaten bir polemik yaşadı, şimdi ben araya girmeyeyim. Tartışma büyümesin (!)

 

Ağrı 1970 Spor konuya ilişkin detayları resmî sayfası olan ve adı Ağrı Spor Kulübü Facebook sayfasında basın açıklaması ile yayınlandı.
 

Yazarken bile hatlar karıştı. 

 

Ayrıca, Ağrı 1970 Spor'un bu konuya ilişkin açıklaması da profesyonel ligde mücadele eden bir takıma yakışmayan cümlelerdi.
 

Amatörce…

 

Eee ne olacak şimdi?

 

Bir süre önce Ağrı'nın gündemine oturan Ağrıspor Kulübü'nün devredileceğine yönelik yapılan açıklamaların ardından kulüp isminin değişeceğini öğrenen Ağrıspor taraftarları sosyal medyada duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrıspor'da isim değişikliğine müsaade etmeyeceklerini ve Ağrı Belediyesi olarak Ağrıspor'un borçlarına talip olduklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'la konuştuğunu ve kulüp adına faydalı olabilecek her şeyi kabul ettiklerini söyleyen Mehmet Yıldırım, 'Savcı Sayan'ın paylaşımlarını gördükten sonra oraya gittim. Savcı beyin tutumu gayet güzeldi. Bu takımı götürmelerine izin vermeyeceğini söyledi. Devredilmesine engel oldum. Engel oldum ama takımı da ortada bırakamam dedi. Çok hoşuma gitti. Bize söylediği şey bütün borçları ödeyeceği ve yeni bir yönetimle devralıp yönetmek istedikleri oldu.

 

 

Troller iş başında.. Kim bu troller?

 

Konu başlığı olarak 'Troller' dedim ama tek kişi iki farklı sahte hesaptan yazınca karakterini ikiye bölmüş olmasına münasebeten ona iki kez trol diyorum. 

 

Bak güzel kardeşim, köşe yazımın altına yazdığın yorumları okudum, sana acıdım. Kulübün eleştirilmesi neden bu kadar zoruna gitti? 

 

Geçirdiğim cerrahi operasyon sonrasında köşe yazımda şimdi sana yer verebildim. 

 

Bırakın artık iftirayı, kumpası, lekelemeyi, adam olun biraz! 

 

Hoş senin kabında pislik var. 

 

Ağzından salya akarak etrafa saldırmayı bilen ahlaksız, aramanı bekliyorum, içim dinmeden susmam iyi bilirsin..

 

'Ağrıspor ne olacak?'

 

Yazımın da başlığında olduğu gibi 'Ağrıspor şimdi ne yapacak?' sorusu akıllarda dönmeye başladı. Grupta mücadele edeceği takımlar dün gerçekleşen kura çekimin ardından belli oldu.
 

Takımlar transferlere günler öncesinden başladı, görev dağılımı yaptı.
 

Biz hangi aşamadayız? 

 

Gemi ufukta kaybolup gidiyor...

Bakmadan Geçme