Fuat Erdem'den önemli çağrı 'Ağrı'ya hasta oteli kurulmalı'

Araştırmacı ve yazar Fuat Erdem Ağrı'da önemli sorunlar arasında yer alan hasta otelinin kurulması için çağrıda bulundu

Araştırmacı ve yazar Fuat Erdem Ağrı’da önemli sorunlar arasında yer alan hasta ve hasta yakınlarının konaklayacak yerlerinin olmaması ve ekonomik durumlarının göz önünde bulundurulması nedeni ile siyaset ve bürokrasiye çağrıda bulunarak Ağrı’ya hasta oteli kurulması gerektiğini ifade etti. 

Erdem konuya ilişkin açıklamalarını şu şekilde gerçekleştirdi.

"AĞRI SİYASETİ, SAĞLIK BÜROKRASİSİ ve ÜNİVERSITE REKTÖRÜMÜZÜN DİKKATİNE"

Yaklaşık 37 gündür babamın sağlık sorunları nedeni ile Ağrı Eğitim ve araştırma hastanesinde yatan hasta olarak tedavi görmekteyiz. Kendimce önemli bulduğum bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.

Gördüğüm kadarıyla hastahanemiz Ağrı'nın ilçelerinin dışında çevre illerdeki hastalar tarafından da tercih edilmektedir. Bu belki zorunluktan belkide hizmet kalitesinden kaynaklanmaktadır, aslının bilemem ama bildiğim bir şey var oda Ağrı Eğitim ve araştırma hastahanesinin acilen bir hasta oteline olan ihtiyacıdır. 

İlimizde sağlık hizmeti alan hastaların ekonomik durumu hepinizin malumu. Bu otelin var olması hastaları ve yakınlarını maddi açıdan rahatlatacağı gibi şehrimizin ve üniversite hastahanemizin eğitim ve gelişimine katkı sunacaktır.

Milletvekilimiz Ruken hanım, Rektörümüz Abdulhalik hocamız ve Sağlık Müdürümüz Coşkun hocamızın dikkatine"

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme