Elif Kırav Neden Öldürüldü? Annesi Detayları Anlattı!
Oyuncu Sevil Akdağ, sosyal medya fenomeni Elif Kırav'ı evinde 50'den fazla bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından bileklerini kesip kaçan Akdağ tutuklandı.
Oyuncu Sevil Akdağ, Sosyal Medya Fenomeni Elif Kırav'ı Bıçaklayarak Öldürdü
İstanbul’da yaşanan kan dondurucu olayda, dizi ve film oyuncusu Sevil Akdağ (32), sosyal medya fenomeni Elif Kırav’ı (29) bıçaklayarak öldürdü. Tartışmanın ardından yaşanan cinayet sonrası Sevil Akdağ tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın detaylarını anlatan Elif Kırav’ın annesi Şükran Kırav ve kardeşi Furkan Kırav açıklamalarda bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Sevil Akdağ ile Elif Kırav geçtiğimiz günlerde dışarıda buluştuktan sonra Kırav’ın evine geçti. Evde aralarında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın alevlenmesiyle Sevil Akdağ, yanındaki bıçakla Elif Kırav’a saldırdı. Kırav’ın vücuduna 50'den fazla bıçak darbesi vurduğu tespit edilen Akdağ, ardından kendi bileklerini kesti ve evden kaçtı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Elif Kırav’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise yaptıkları incelemelerde evde boğuşma izlerine rastladı. Yapılan araştırmalar sonucunda cinayetin faili olarak Sevil Akdağ belirlendi ve gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından tutuklanan Akdağ cezaevine gönderildi.
Acılı Anne: “Her Yeri Delik Deşikti”
Kızının vahşice katledildiğini söyleyen anne Şükran Kırav, olayın ardından gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı.
''Ben saçlarını kaldırıyorum kızımın, nereye elimi atarsam orası delik deşikti. Kafasının her yerini delmiş, hele sırtı her yeri bıçak yarasıydı. Kızım koltuklarda kıvranırken yere düşmüş, yerde can vermiş.Kızım ne alırsa aynısını o da alıyordu, çok kıskançtı. İçimden benim ona karşı hiçbir sevgi yoktu, hep kötü bir his vardı. Hiç o kıza ısınamadım. Kızıma çok azap çektirmiş, canice vahşice öldürmüş kızımı ve müebbetini istiyorum onun. Göğüslerine, her yerine vurmuş, vurmadığı yer kalmamış. Ben her yerde kızımı görüyorum. Polis 'ben böyle bir cinayet görmedim' diyor. Bir de yatak odasında çekmeceleri kırılmış, bir şey mi aradı onu bilmiyoruz.
Kırav ayrıca,
“Kızıma çok azap çektirmiş, canice, vahşice öldürmüş. Müebbetini istiyorum onun. Türkiye'ye sesleniyorum, bunun oradan çıkması benim ölümüm olur.”
Kardeşi: “53 Bıçak Darbesi Vardı”
Elif Kırav’ın kardeşi Furkan Kırav, olayla ilgili konuşarak, Sevil Akdağ’ın psikolojik sorunları olduğunu iddia etti.
''Kızın psikolojik rahatsızlıkları olduğunu biliyorduk ama benim ablam arkadaşlığını kesebilecek gibi değildi. Eski bir arkadaşı olduğu için ara sıra görüşecek bir arkadaşlığı vardı. Canilik var ortada. Olayın doğrusu farklı. Eve geldikten sonra 30 bıçak yarası değil 53 bıçak yarası vardı.Benim tahminimce yanından bıçakla gelmiş. Bunu sosyal medyadan kendi arkadaşları tarafından böyle biliyoruz. Bir kavgaya bıçakla geliyorsan ya husumetin vardır, ya da karşı tarafın seni alacağını düşündüğün için bıçakla gelirsin. Gücünün yetmeyeceğini anladığı için böyle bir hamlede bulunmuş. Ölmediği sürece bu işin içinden çıkamayacak. Benim ablamı canice katletti. O ablam dışında kendini ve çocuğunu da öldürmüş sayılır.''