- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Doğubayazıt Kaymakamı Yerli Malı Haftası Etkinliğinde Miniklerle Buluştu
Doğubayazıt Kaymakamı Yerli Malı Haftası Etkinliğinde Miniklerle Buluştu
Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Yerli Malı Haftası etkinliğinde minik öğrencilerle bir araya geldi, yerli üretimin önemine dikkat çekti.
Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Kaymakam Refiki Muammer Oğuzhan Yüce ve beraberindekiler, Aile Destek Merkezi-3 (ADEM-3) tarafından düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliğine katıldı.
Etkinlikte, 4-6 yaş grubundaki minik öğrenciler yerli üretim ürünleri tanıtarak yerli malı kullanımının önemini vurgulayan gösteriler sergiledi. Kaymakam Ekinci, çocuklarla yakından ilgilenerek etkinliğin yerli üretim ve tüketimin bilinçli şekilde benimsenmesi açısından büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.
Kaymakam Ekinci, emeği geçen öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin kültürel ve ekonomik farkındalığı artırmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Etkinlik sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve gün hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.