Başkan Sayan'a karşı propaganda yapan şahıs hakkında soruşturma başlatıldı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a karşı halkı kışkırtan Abdulkadir Aktürk isimli kişi hakkında emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Başkan Sayan'a karşı propaganda yapan şahıs hakkında soruşturma başlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a karşı halkı kışkırtan, İsviçre'de yaşadığı tespit edilen Abdulkadir Aktürk isimli kişi hakkında  emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

 

İsviçre'de yaşadığı adının Abdülkadir Aktürk olduğu tespit edilen kişinin, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a karşı Kürt gençlerini tahrik eden, kışkırtan, ağzından köpükler saçarak, salyaları akarak  hazırladığı video İçişleri Bakanlığı ve emniyet güçlerini harekete geçirdi.
 

Savcı Sayan'ın halkla bütünleşmesini, yaptığı ve yapacağı hizmetleri hazmedemeyen, gençleri sahiplenmesinden,  uyuşturucuya ve tefecilere  karşı açtığı savaştan  son derece rahatsız olduğu ve şer odaklarının yönlendirmesiyle hazırladığı  video da ile Gençleri, Savcı Sayan'a karşı kışkırtan, tahrik eden provokatif  konuşmaları halk arasında infial yarattı.


 

Sayın ⁦@suleymansoylu⁩ bakanımızın talimatıyla ,Ağrı il emniyet müdürümüz başta olmak üzere emniyet görevlilerinin titiz çalışması sonucu bu alçağın İsviçre'de yaşadığı, gerçek adının Abdulkadir Aktürk olduğu görülmüştür.. Devletimiz 2 saatte bu alçağın inini buldu. pic.twitter.com/MIappnPoTR — Savcı Sayan

Bakmadan Geçme