Başkan Karadoğan açıkladı: 'Bayram boyunca ulaşım ücretsiz'

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Kurban Bayramı (4 gün) boyunca şehiriçi ulaşımın vatandaşlara ücretsiz olacağını açıkladı.

Başkan Karadoğan açıkladı: 'Bayram boyunca ulaşım ücretsiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden beri göstermiş olduğu özverili çalışmalardan ötürü takdirle karşılanan Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, bayram öncesi halkın yoğun olarak kullandığı caddeler ve otobüs duraklarını temizletti. 

Ağrı Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden beri saha çalışmalarını denetleyen Başkan Karadoğan Bayram öncesi halkın yoğun olarak kullandığı  caddeler ile otobüs duraklarının temizlenmesi ve yıkanması ile bayram öncesi halka hizmeti öncelikleri arasına alarak bayram tatilinde de çalışmalarını  sürdürdü. 

Belediye ekipleri düzenli olarak yol ve kaldırımlar yanında otobüs duraklarındarınıda köpüklü suyla yıkayarak temizlik çalışması gerçekleştirdi.

'BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ'

Başkan Karadoğan konuya ilişkin açıklamalarda şu ifadeleri kullandı. 

'Bayramda belediyemize ait otobüsler vatandaşlarımızın mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi adına Kurban Bayramında 4 gün boyunca halkımıza ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşlarımız, 28 Haziran Çarşamba gününden 01 Temmuz Cumartesi gününe kadar ulaşımlarını belediye otobüsleri ile ücretsiz sağlayacak. Belediyemiz, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için karşılaşılabilecek tüm aksaklıklar için bayram tedbirlerini aldı'

Bakmadan Geçme