Başkan Abdulhalik Taşkın 'Asfalt çalışmalarına başladık'

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, şehir genelinde başlatılan asfaltlama çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Taşkın, "Hayırlısıyla bugün asfalta başlamış olduk. Kaliteli ve güzel bir asfaltla yollarımız asfaltlanacak. Bozuk olan tüm yollarımızı bu kalitede asfaltla yapacağız. Bu konuda milletvekilimiz Ruken Kilerci'nin de çok büyük katkıları oldu. Patnos halkı adına kendilerine çok teşekkür ediyorum," dedi.

Taşkın, açıklamasında Patnos'un mevcut durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, "Patnos gerçekten tamamen tahrip edilmiş bir şehir. Bu şehrin asfaltlarla, parke taşlarıyla yapımı o kadar kolay değil; zamana ve imkana bağlıdır. Elimizden gelen her türlü çabayı sarf ederek Patnos'u bu enkazdan kurtaracağız inşallah," ifadelerini kullandı.

Asfaltlama çalışmalarının başlamasıyla birlikte Patnos halkı arasında büyük bir sevinç yaşandı. Açıklamada bulunan vatandaşlar, "Patnos'un mimarı Abdulhalık Taşkın, yaparsa Taşkın yapar!" sloganlarıyla Başkan Taşkın'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Halk, uzun zamandır beklenen yol çalışmaları için Başkan Taşkın ve ekibine minnettarlıklarını dile getirdiler.

Başkan Taşkın, bu çalışmaların kararlılıkla süreceğini ve Patnos'un hak ettiği modern görünüme kavuşacağını belirtti.

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme