• Haberler
  • Spor
  • Barikat04'ün talebini Savcı Sayan canlı yayında müjdeledi

Barikat04'ün talebini Savcı Sayan canlı yayında müjdeledi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Barikat04'ün hazılayıp sunduğu canlı yayına telefonla bağlanarak, talebi müjdeledi.

Barikat04'ün talebini Savcı Sayan canlı yayında müjdeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Barikat04'ün hazılayıp sunduğu canlı yayına telefonla bağlanarak, talebi müjdeledi.

 

TV04 ekranlarında sosyal medya üzerinden izleyicilerle buluşan, moderatörlüğünü Barikat04 taraftar grubu ekibinden Ömer Gök ve Maviş Gerboğa'nın üstlendiği " Barikat04 ile Spor Gündemi " adlı canlı yayının bu hafta ki konuğu Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül oldu. Başkan Ergül ile gerçekleşen yayın izleyiciler tarafından beğeni aldı.    

Canlı yayın esnasında telefon ile bağlanan Savcı Sayan'a, Barikat04'ün derneği, eğitim evi gençlerin toplanıp kitap okuyabileceği bir mekânın olmayışı hakkında ne düşünüyorsunuz? sorusuna şu cevabı verdi.    

Başkan Sayan; " Ben size şu müjdeyi vereyim siz yer bulun, bütün masraflarını biz karşılayalım yada biz bir yer bulalım. Daha kalıcı bir tesise kavuşana kadar geçiçi bir süre biz Barikat grubuna en güzel bir yer hazırlayalım. Çayı ile kahvesi ile okuma salonu ile gençlerin televizyonlarını rahat izleyebilecekleri, internete girebilecekleri bir yer hazırlayalım. Bu konuda yarından itibaren başlayalım. Her türlü destek ve yardımla bu işi yapmaya hazırız. Cezmi başkanımızın da yayınına katıldık. Bu da bizim Cezmi başkana bir jestimiz olsun. Kendisinin bize bir çok jesti oldu. Bu akşam da biz ona bir jest yapalım. Mehmet başkanı da arayalım. Dayayalım, döşeyelim orada çalışacak elemanına kadar hepsini ayarlayalım, tabelasını da asalım. " ifadelerini kullandı.   

  Savcı Sayan'ın bu jestine karşılık Barikat04 taraftar grubu ise; " Savcı başkanımız bizlere bu zamana kadar bir çok konuda destek verdi. Talebimize vermiş olduğu cevap ile bizleri bir kez daha memnun eden başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz." dedi. 

   

Derya Karabucak / Editör

 

Bakmadan Geçme