Vekil Ekrem Çelebi tepkilerden sonra paylaşımda bulundu

Önceki gün İstanbul'da meydana gelen terör olayı sonrasında tüm Türkiye kenetlenerek teröre ve destekçilerine lanet okudu.

TAKİP ET

Önceki gün İstanbul'da meydana gelen terör olayı sonrasında tüm Türkiye kenetlenerek teröre ve destekçilerine lanet okudu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi terör olayı günü sessiz kalarak sadece başsağlığı mesajı yayınladı. Terörü ve destekçilerini lanetleme ve kınama mesajı yayınlamayan Çelebi'ye tepki üstüne tepki geldi.

Tepkilerin en dikkat çekeni kamuoyunda AK Parti'nin, Ağrı'da keskin kalemi olarak bilinen köşe yazarı Fuat Erdem'den geldi.

Selahattin Demirtaş'ın bile kınadığı ve lanetlediği terör saldırısına AK Parti'li bazı vekil ve teşkilat mensuplarının sadece taziye ve başsağlığı yayınlamasına isim belirtmeden dert yanan Erdem sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı.

'Selahattin Demirtaş'ın bile kınadığı ve lanetlediği terör saldırısını malesef ki Ak Partili bazı vekil ve teşkilat mensupları taziye ve geçmiş olsun mesajıyla geçiştiriyor. Lütfen makamınızın ve ünvanlarınızın sorumluluğunu bilin.'

Mesaj konusunda oldukça profesyonel olduğu bilinen AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'nin kınama mesajı konusunda tepkilerden sonra harekete geçmesi kamuoyunda merak konusu oldu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi terör olayından yaklaşık 24 saat sonra kınama mesajı yayınladı

Dün saat: 16:20'de meydana gelen lanet terör olayına Ağrı'da ilk tepki olaydan 1 saat sonra saat: 17:31'de Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi.

Terörü ve destekçilerini lanetleyen Başkan Sayan, 'Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Teröre ve destekçilerine lanet olsun.' dedi.

Öte yandan AK Parti Ağrı teşkilatında bazı üyelerin hala terörü lanetleme mesajı yayınlanmadığı görüldü.

Bakmadan Geçme