Raif Medetoğlu Yazdı 'İfşa ve Tuzak işlenen kabahat kadar çirkindir'

Raif Medetoğlu'nun 'İfşa ve Tuzak işlenen kabahat kadar çirkindir' başlıklı köşe yazısı.

TAKİP ET

İFŞA VE TUZAK İŞLENEN KABAHAT KADAR ÇİRKİNDİR...

Bir kaç gündür Ağrı'da vücuda gelen ve fıskla fesada uğrayan adamların düştüğü ahval, bozgunculuk için pusuda bekleyen ve dini eğri olan bir zümre için meze olmuş , keyifle dedikodu yapmalarına ve alaylı gülümseme'lerine Malesef malzeme olmuştur.

Mayası bozuk olanlar buna çığlıkla birlikte kahkaha atarken biz üzüntümüzü dile getirdik.
Bundan dolayı'da bazı zeka yoksunu kişiler tarafından ifadelerimiz çarpıtılarak yandaş ve olayları örtmekle itham edildik...

İnsan, nefsinin ve şeytanın yönlendirmesiyle imanı yok saymaya ve Allah'ın yeryüzünde bütün herşeyi kayda alan melekleri görmezden gelerek , şeytana kulak vermeye fazlasıyla meyillidir.
Ve bu aldanışı onu haksız kazançlar için hile, entrika ve aldatmalara sevk eder, yalan ve iftiraya gebe bırakır ki bunların tümü zulümdür.

İster cana, ister mala , şeref , haysiyet, namus ,iffete karşı veya başka bir şeye ait olsun tüm tuzaklar adil değildir.
Vebal'e ve lanete müstahaktır, sonuçlarının büyüklüğüne göre Allah'ın azabına davetiye çıkarmaktır.

Daha önce ki yazımda ifade ettiğim gibi ben ahlaksızlığın üzerini örtmeye çalışmıyorum.

Ben işlenen günah kadar bu kabahati Türkiye gündemine taşımanın' da günah olduğunu savunuyorum.

Tekrar yüksek perdeden ifade ediyorum...

Kumpas ile birlikte ifşa yoluyla memleket'te münferit kendi ekseninde gelişen bu talihsiz olayları bir şehrin huzurunu kaçırmak suretiyle kentin kendine özgü saygınlığını bir kaç münferit ve sipariş üzerine iğrenç bir şekilde kayda alınan montaj yada gerçek görüntüler üzerinden bir memleketin tamamının zihinlerini bu yönüyle bulandırmak çok ahlaksızca bir davranış değilde nedir ?

Peki kamu düzeninden sorumlu, fitne ve kargaşa kapısını kudretli eliyle kapatan ,adaleti sayesinde halka hoşça vakit geçirmesi için emniyetli bir toplum düzeni tesis eden devlet suç ve kabahat isnad edilen şahıslar için gereğini yapıyorsa ;
Ve bu kişileri vazifeden derdest ederken,asıl bu kabahati aşikar bir şekilde Türkiye gündemine taşıyan ifşa çetesine neden gerekeni yapmıyor ?

Yaptıkları bu çirkin tertipli düzenbaz işler karşılıksız mi kalacak?

Peki böylesi talihsiz ve uğursuz'ca durumu ifşa edenlerin aile birliğini hedef almaları ve aileye mensup çocukların ruh hali onlarin vicdanını hiçmi sızlatmadı...
Aile bütünlüğünü zedelemek niyeti yada başka saikler'le örneğin bunun üzerinden siyasi figürleri hedef almak ne kadar ahlklı bir tutumdur.
Peki bu filleri gerçekleştirenleri bir başkasının felaketi üzerinden Saadet inşa etme niyetlerini eleştirmeyecekmiyiz...?

Eleştirince yandaşmı olunur?
Yoksa vicdani ve insanı bir duruş mu sergilemiş olduk...

En az işlenen kabahat kadar bu ifşa'yi yapanların hiç mi kabahati yok ?
Sizce bu ahlaklı bir davranışta öteki ahlaksızlık mi ?

Peki devletin hukuk sisteminin bu çetelere karşı bir yaptırımı olmayacak mı ?

Bu nifak ve bozguncu'luğunu üreten günahkar takım bundan sonra da kargaşa çıkarmak için planlı bir şekilde pusuda beklemediğinin kim garantisini verebilir...

Bu usul fetö usulü bir çalışmadır oradan esinlenmiştir...

Bakmadan Geçme