Raif Medetoğlu Yazdı. 'Devşirme İhtiyar!'

Raif Medetoğlu'nun 'Devşirme İhtiyar!' başlıklı köşe yazısı.

TAKİP ET

Kürt gençlerine binlerce insanın katili Arjantinli markist ,leninist ve Ateist olan CHE GUEVERA' yı Model insan olarak işaret eden ve çarpışmakdan,öldürmekten kan kokusundan medet uman ve bu Eylemi makul gören bu hastalıklı ruh Avrupa'nın köhne sokaklarından 18 yasinda ki kürt gencine Tarihe geçmelerini bir insanı öldürerek olabileceğini o yırtık ses telleri ile avazı çıkana kadar böğüren Bu zeka yönünden geri kalmış budala adama elbette iki çift sözümüz olmalı.


Evvela dini inanca karşı mücadele eden marksist bir ideolojinin temsilcisini yani CHE GUEVERA ‘nın biz inanmış ve ümmet bilincinden beslenen kürtler ile nasıl bir bağı olabilir ?

Belli ki ; Bu fikrin dölünden dünyaya düşmüş bu devşirme ihtiyar


Ölümün simgesi olan aklar saçlarında belirdiği halde hala fitne ve fücurun kadrolu elemanı gibi yırtınarak böğürmesi nereden beslendiğini çok aşikar göstermektedir.

Bakınız yıllardır konforlu yaşamlarından taviz vermeyen Avrupanın yamaçlarında soluyarak yaşayan ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bu düzenbaz sakat kafa yapısı şunu iyi bilmeliki artık kürt gençleri size itibar etmiyor.

Böğürmeniz bundandır anlıyorum.


Düşün artık biz kürtlerin yakasından düşün…


Bize sosyalist,Ateist bir katili yüzyılın sembolü olarak yutturanlar yarım asırdır çocuklarımızı ve gençlerimizi sarp kayaların ardında ütopik bir hayalin peşinden koşturarak kör kurşuna kurban ettiler.

Geçti ulan geçti !

Artık sizin için insanların cismani varlığını ortadan kaldıracak ve ucuz kahramanlık yapacak bir gençlik yok…

Artık ellerimiz silah değil kalem tutuyor…

Artık dağlarda anlamsız bir şekilde serkeşlik yapmıyoruz…

Artık dijital kültüre yatırım yapan ve 5.Sanayi devriminde bende varım diyerek şahsiyetli duruş sergileyen bu vatana aidiyet duygusu ile devletine isyan yerine katkı sunan kürt gençliği var…

Artık emperyal güçler için savaşan küçük iyi kürtler yok…

Artık bu topraklarda emperyalist ve sömürgeci güçlere lojistik destek sağlayan ve silah depolayan bir gençlik yok…

Yarım asırdır zihnimizi meşgul ettiniz ve en cok zararı kürtlere verdiniz…

Kürtler öldü,Kürtler işsiz kaldı,Kürtler köylerini terk etmek zorunda kaldı ,Kürtler akrabasını eşini dostunu yerini yurdunu bir hasretle bıraktı göç etti gitti .

Peki neden ?

Evet ,evet tek müsebibi sizsiniz…

Bakmadan Geçme