Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: Vicdanlarını Yoklasınlar!

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, 'Doğubayazıt benim için tutkudur, teknik koşullarda ve cesaretle hizmet ediyoruz.' dedi.

Başarı üç şey ister ifadelerini kullanan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Tutku, teknik ve cesaret olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu.


“Doğubayazıt benim için tutkudur, teknik koşullarda ve cesaretle hizmet ediyoruz. Skor tabelanızda yazan son rakam kimseyi şaşırtmıyorsa kariyer patinajı yapıyorsunuz demektir. Bize muhalif olup Doğubayazıt ilçesine bir fidan dikmeyen, acımasızca yalan iftira ile bize saldıranlara yine hizmet ile cevap veriyorum. Onlar patinaj etmeye devam etsin. Doğubayazıt halkına başlarken hizmet için beraber söz verdik ve biz sözümüzü yerine getirmeye devam ediyoruz. Sizi bilmem o kadar adil ve eşit davranıyoruz ki inanın bizi linç etmek isteyenlerin, kahve kültürü ile her alanda iftira atanların bile ayakkabıları çamurdan kurtulsun diye asfalt yapıyoruz. Çamur tutmuş vicdanlar, çamursuz ayakkabılarına bakıp vicdanlarını yoklasınlar.” dedi.


Benim için halk esastır ifadelerini kullanan Doğubayazıt Belediye Başkan Yıldız Acar açıklamalarını şu şekilde tamamladı.


“Ben halktan insiyatif aldım, halkım için gece gündüz çalışmak benim için ibadettir. Provakatörler, bireysel menfaatleri için karalama politikası güdenler asla beni yıldırmadı yıldıramaz. Her zaman diyorum Doğubayazıt bizim için duadır. Halkımıza hizmet borcumuz var. Dua sizden hizmet bizden.”


Bakmadan Geçme