AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç'ten Basın Açıklaması

AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, deprem bölgesine destek amaçlı düzenlenen yardım organizasyonu ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Mesajında Patnos'un göstermiş olduğu bu birlik ve beraberliğin güzelliğinden bahseden AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç şu ifadelere yer verdi.

'Değerli Patnoslu hemşerilerim;

Bilindiği üzere ülkemiz son asrın en büyük deprem felaketini yaşadı. Bu büyük deprem felaketinde karşı ilçemiz olarak kaymakamlığımız tarafından AFAD la işbirliği içerisinde tüm yardımların tek elden daha hızlı ve kolay ulaştırılması noktasında duyurular yapıldı . Bunun üzerine tüm ilçe halkı olarak hiçbir siyasi görüş ve düşünce ayrımı yapılmadan STK lar da dahil olmak üzere tüm yardımlar kaymakamlığımız tarafından belirlenen noktada toplandı. Toplanan yardımlar Kaymakamlığın büyük organizasyonu ile cinslerine göre paletlerle istiflenip araçlara yüklendi. Bu çalışmada emeği geçen tüm herkese minnettarız . Yapılan yardımların amacına ulaşa bilmesi için devletimizin yetkili ve ilgili kurumları sürekli uyarılarda bulunurken fevri ve siyasi rant amaçlayan bazı çevreler yardımların amacına hizmet etmesinden ziyade siyasi reklam hevesiyle, böyle güzel bir Organizasyonda ve her kesimin katılımıyla muazzam birliktelik ve dayanışma örneğini gösteren Patnosumuzun bu çalışmasına gölge düşürecek tweetler atarak bu acılı günü bile provokasyona dönüştürme gayretine girmişlerdir. iyi niyetten yoksun bu davranış ve paylaşımları kınıyor, takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. Bugün bir kez daha gördük ki Patnosumuz harikaydı muazzam bir dayanışma örneği gösterdi. Saygılarımla

Tekin Dinç AK Parti Patnos İlçe Başkanı'

Bakmadan Geçme