Ağrı'da Pazar Günü Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? Ne Zaman Sona Erecek? Hangi Saatlerde Yasak Var?

Pazar günü Ağrı'da sokağa çıkma yasağı var mı? Turuncu renkli iller arasında yer alan Ağrı'da alınan karar şu şekilde..

TAKİP ET

Kabine toplantısında alınan kararlara göre düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkmak serbest olurken, yüksek riskli illerde pazar günü yasak ve çok yüksek riskli illerde ise hem cumartesi hem pazar yasak oldu.

Peki Ağrı'da Pazar günü sokağa çıkmak serbest mi yasak mı?

Ağrı yüksek riskli (turuncu renkli) illerimiz arasında yer aldığı için Pazar günü sokağa çıkmak yasaktır.

Ağrı yüksek riskli (turuncu renkli) illerimiz arasında yer aldığı için hafta sonu sokağa çıkmak Cumartesi günü serbest (21:00 - 05:00 arası hariç) ve Pazar günü ise tamamen yasaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada; "Çok yüksek riskli grubu temsil eden kırmızı kategorideki iller, nüfusumuzun 80'ini temsil eden 58 şehre ulaşmıştır. Türkiye'nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması akşam 21:00 ve 05.00 olarak her gün devam edecektir. Kırmızı kategorideki illerde, pazar günü uygulanan kısıtlama artık cumartesi ve pazar olarak sürecektir." ifadelerinde bulundu.

Buna göre kırmızı renkteki illerde cumartesi ve pazar tüm gün hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır.

Buna ek olarak tüm illerde hafta içi ve hafta sonu akşam sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. 81 ilde akşam 21:00 - 05:00 arası sokağa çıkma yasağı devam edecektir. Yani aynı şekilde hafta sonları da sokağa çıkmak akşam 9'dan sonra yasak olacak.

Bakmadan Geçme