Ağrı'da Genç Sesler Yarışıyor

Ağrı'da yaşayan gençlerin müzik alanındaki yeteneklerini sergilemelerini ve keşfetmelerini, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak sosyalleşmelerini sağlamak düzenlenen 'Ses Yarışması' başvuruları devam ediyor.

TAKİP ET

Ağrı'da yaşayan gençlerin müzik alanındaki yeteneklerini sergilemelerini ve keşfetmelerini, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak sosyalleşmelerini sağlamak düzenlenen 'Ses Yarışması' başvuruları devam ediyor.

Ağrı'da yaşayan 16-30 yaş aralığında bulunan gençler Nisan-Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan 1 eleme ,1 yarı final ve final ile ses alanında yeteneklerini sergileyecek. Covid-19 salgını sonrasında Ağrı'da hayatın normalleşmesine katkıda bulunmak amacında düzenlenen ses yarışması aynı zamanda Ağrılı gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine fırsat tanıyacak, Ağrı'da ses anlamında yetenek taraması yapılarak yeni yüzler kazandırılacak.

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ağrı Halk Eğitimi Merkezi koordinesinde gerçekleşecek 'Ses Yarışması' tüm hızıyla başvuruları almaya devam ediyor.

Yarışma hakkında detaylar ise şu şekilde;

Yarışma Esasları:

1- Yarışmaya Ağrı ilinde ikamet eden 16-30 yaş aralığındaki herkes katılabilir.

2- Yarışmaya katılacak bireyler daha önce yapılan yarışmaya katılıp derece almamış olmamaları gerekir.

3- Dil ve tür kısıtlaması yoktur. ( THM - TSM – Rock – Caz – Pop – Rap – vs.) yarışmaya katılacakların okuyacağı eser, daha önce seslendirilmiş bir eser olmak zorundadır. ( Okunacak eserlerin devletin birlik ve bütünlüğüne aykırılık teşkil etmemesi gerekir. ) Aksi takdirde yarışmacı diskalifiye olmakla beraber hakkında yasal işlem yapılacaktır; Bu yüzden yarışmaya katılacak olanların okuyacakları eseri başvuru formunda mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.

4- Başvuru formuna yazılan eser dışında bir eser seslendirmek isteyenler, jüriye başvurarak eser değiştirebilirler.

5- 18 yaş altında olanlar veli muvafakatnamesi ile başvurulabilir.

Yarışma Ödülleri:

1.(BİRİNCİ) 3000 TL

2. (İKİNCİ) 2000 TL

3.(ÜÇÜNCÜ) 1000 TL

Seçme

Başvuru Evrakları:

1. Kimlik fotokopisi.

2. 1 adet vesikalık fotoğraf.

3. Öğrenim belgesi.

4. Okuyacağı eser bilgileri.

5. 18 yaşından küçükler için veli muvafakatnamesi.

İrtibat ve bilgi için: 0 542 551 87 81 – 0 546 547 46 54

Proje Sorumlusu: Ramazan Evliyaoğlu

Bakmadan Geçme