• Haberler
  • Ağrı Haberleri
  • Aket Genç Kalemlerden Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Cevdet Taşdemir'e Ziyaret

Aket Genç Kalemlerden Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Cevdet Taşdemir'e Ziyaret

Ağrı Kültür Turizm Eğitim Derneğine bağlı olarak kurulan Aket Genç Kalemler Hastane müdürü Cevdet Taşdemir'e ziyarette bulundu.

Ağrı Kültür Turizm Eğitim Derneğine bağlı olarak kurulan Aket Genç Kalemler Hastane müdürü Cevdet Taşdemir’e ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Hastane Müdürü Cevdet Taşdemir; böylesine bir oluşumun sürekli destekçisi olacağını ve bu şehrin gençlerin vizyonuna bilgi becerisine ihtiyaç duyduğunu söyledi.Bu şehir gençlerindir,bizler bulunduğumuz makamlarda geçiciyiz,önemli olan ilimize hizmet etmek. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek.Allah imkan verdikçe hiçbir vatandaşımızı bu kapıdan çevirmeyeceğim ve onların sorunlarıyla dertleneceğim. Rabbim bizi halkımıza mahçup etmesin”dedi.

Şehrin temel sorunlarını çözmek adına gövdelerini taşın altına koyduklarını söyleyen Aket Genç Kalemler Başkanı Serdar Yıldız, biz kollektif bakış açısıyla gerek siyaset,gerek bürokrasi ve sivil toplum kuruluşları eş güdümlü hareket ederek, şehrin makus talihini ortadan kaldırmak adına mücadele edeceğiz. Derneğimizde bulunan Genç Kalemler’in hepsi üniversite mezunu ve yurttaş olma bilincini erişmiş insanlar. Kader birliği yaptığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Çünkü onlar bu şehir ile dertlenen,ve şehrin geleceğini değiştirmek insanlar. 
Yürüyecek çok daha yolumuz var.”

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme