AK Parti Ağrı'da atamalar netlik kazanamıyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından ataması beklenilen AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı ve Hamur İlçe Başkanlığı bir türlü gerçekleşemiyor.

Adayların mülakat için Genel Merkezin yolunu tutmasının ardından yapılan değerlendirmeler sonrasında dün akşam saatlerinde atamaların yapılması bekleniyordu. Gelişen son detayların ardından acele edilmeyeceği ve bir süre daha bekleneceği gelen bilgiler arasında.

AK Parti Genel Merkeze yakınlığı ile bilinen kişilerden edindiğimiz bilgilere göre mülakata davet edilen; Muzaffer Mert Kara, Alim Aktaş, Yalçın İnanlı ve Turgut Özmüş katılarak değerlendirmelere tabi tutuldu, Ramazan Atilla ise geç kalması sebebi ile değerlendirmeye alınmadı.

Güçlü isimlerin bulunduğu listede kimin AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına getirileceği ise merak konusu oldu.

TV04 muhabirlerinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda; Ağrı gündeminde oldukça yer edinen atamaların en geç Cuma gününe kadar gerçekleşmesi beklenirken, AK Parti Ağrı'da bazı önemli değişikliklerinde yaşanabileceği belirtildi.

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı için aday olan kişiler ve Hamur İlçe Başkanlığına aday olan kişiler ise Ankara'da bulunurak gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

 

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme