Ağrılılar bu habere dikkat! Erkay Yapı 'dan Ev Alacaklara İndirim uyarısı

Erkay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya, ev almak isteyenlere uyarıda bulunarak bugün piyasa koşullarındaki daire fiyatlarının yüksek olduğunu ve bu balon fiyatlarla evalınmaması gerektiğini söyledi.

Erkay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya eve yatırım yapmak isteyenlere uyarıda bulunarak bugün piyasa koşullarında ki daire fiyatlarının yüksek olduğunu ve bu balon fiyatlarla ev alınmaması gerektiğini söyleyerek yüzde 20/30 bandında indirim yaşanacağını söyledi.

Bir çok ilde yatırımları olan Erkay Yapı Ağrı’da hayat geçirdiği 13 proje ile sektörün lideri durumunda görünüyor.

Erkay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya şu anda fiyatların olması gerektiğinin üstünde seyrettiğini ifade ederek Yapsat sektörü sezon başlarken maliyet hesaplamalarını daha yüksek bir enflasyon beklentisine göre belirlemişti. Ama bugün geldiğimiz noktada maliyetlerin ön görülerin altında olduğu görülüyor, bu nedenlede şuan  mevcut fiyatlarla ev almanın yatırımcıya zarar vereceği net görülüyor. Bizim tavsiyemiz ev almak isteyenlerin sezon sonunu bekleyerek oluşması muhtemel yüzde 20 ile 30 arasındaki indirimden faydalanmaları olacaktır. Sektörün içinden biri olarak fiyatların  asgari yüzde 20 oranında düşmesini bekliyoruz, biz bunu yeni yapılarımızda güncelleme yaparak aşağı çektik dedi.

Ağrılılar bu habere dikkat! Erkay Yapı 'dan Ev Alacaklara İndirim uyarısı
Ağrılılar bu habere dikkat! Erkay Yapı 'dan Ev Alacaklara İndirim uyarısı
TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme