• Haberler
  • Gündem
  • Ağrı Ticaret Borsası Başkanlık seçimini Ömer Yıldırım kazandı

Ağrı Ticaret Borsası Başkanlık seçimini Ömer Yıldırım kazandı

Ağrı Ticaret Borsası seçimleri sona erdi. Ömer Yıldırım galip ayrıldı.

Eylül ayında kurulan ve ilk genel kurulunu yapan Ağrı Ticaret Borsası’nda iki adayın yarıştığı seçimin galibi belli oldu.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen seçimde; Mavi Listede Fadil Ataş yarışırken, Kırmızı listede ise Ömer Yıldırım yarıştı. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemlerinin ardından sandıklar 17:00 itibari ile açıldı. Açılan sandıklarda Ömer Yıldırım 168 Fadil Ataş ise 151 oy aldı. Bu sonuçlara göre ise Ömer Yıldırım Ağrı Ticaret Borsasının yeni başkanı oldu.

TV04 mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Ömer Yıldırım,"Bugün, sizlerin teveccühü ile Ağrı Ticaret Borsası başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Bu yolda bana güvenen ve destek veren her bir üyemize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin güveniyle, ticaretin daha güçlü, etkin ve dayanışma içinde olduğu bir Ağrı yaratmak için var gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

Seçim sürecinde bizlerle birlikte aynı amaç uğruna yarışan Sayın Fedil Ataş’a da katkıları ve centilmenliği için teşekkür ediyorum. Hep birlikte, borsamızı daha güçlü bir geleceğe taşıma hedefiyle kenetlenerek çalışmayı temenni ediyorum." şeklinde konuştu. 

Ağrı Ticaret Borsası Başkanlık seçimini Ömer Yıldırım kazandı
TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme