- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Ağrı Kafkas Kartalı Davası Sonuçlandı!
Ağrı Kafkas Kartalı Davası Sonuçlandı!
Sosyal medyada açmış olduğu 'Kafkas Kartalı' isimli sahte bir hesapla hakaret, iftira, şantaj ve kaos ortamı oluşturan şahıs hakkında mahkeme kararını verdi.
Sosyal medyada açmış olduğu ‘Kafkas Kartalı' isimli sahte bir hesapla hakaret, iftira, şantaj ve kaos ortamı oluşturan şahıs hakkında mahkeme kararını verdi.
‘Ağrı 4. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından görülen dava sonuçlandı'
Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç'un şikayeti üzerine açılan Kafkas Kartalı davası üzerine kim olduğu tespiti hakkında çalışma yapan yetkililer, incelemeler sonucunda ‘Kafkas Kartalı' hesabını Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram'ın yönettiğini belirledi.
‘Nuri Bayram'a Para Cezası'
Ağrı 4. Adliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararla birlikte Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram'a verilen 365 gün ceza paraya çevrilerek 6.620,00-TL ADLİ PARA CEZASI VERİLDİ!
Verilen kararın ve hesabı kimin yönettiğinin belirlenmesi ile birlikte Nuri Bayram hakkında bir çok kişinin şikayetçi olacağı da gelen bilgiler arasında.