Ağrı İHH 9 Kişilik Ekibi İle Birlikte Elazığ'da

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından Ağrı İHH 9 Kişilik Ekiple Deprem Bölgesinde yerini aldı.

Ağrı İHH 9 Kişilik Ekibi İle Birlikte Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arama kurtarma personel ve gönüllülerinden oluşan İHH ekibi; başta İstanbul, Bursa olmak üzer Ağrı'nın da aralarında bulunduğu 31 ilden ekipler deprem bölgesine doğru yola çıktı.

 

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği'inden 9 kişilik bir ekip de gece saat 01:30 da bir araçla yola çıktı. Ağrı İHH ekibi sabah saatlerinde Elazığ merkeze varıp koordinasyon merkezinin yönlendirmeleri doğrultusunda yardım çalışmalarına destek vermeye başladı.

 

Ağrı İHH yapmış olduğu açıklamada; ' Depremin olduğu ilk saatlerden şu ana kadar sürekli arayıp elimizden ne gelirse yapmaya hazırız diyen Ağrı'nın kocaman yürekli insanları. Hem bu şehrin bir evladı olarak hem de Ağrı İHH olar sizlerle gurur duyduk.
Allah hepinizden razı olsun Ağrı İHH olarak dün gece saat 01.30 da yola çıkan 9 kişilik Arama Kurtarma ve Acil Yardım ekibimiz Elazığ'da deprem bölgesinde yapılan yardım çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. Diğer üye ve gönülülerimiz ihtiyaç duyulduğu halde kardeşlerimize yardı etmek için yola çıkmaya hazır. Acil ihtiyaçlar ile ilgili sahadan gelen bilgiler doğrultusunda sizlerden yardım taleplerimiz olabilir.İnşallah buradan sizlere duyuracağız. Depremde vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.' ifadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme