• Haberler
  • Sağlık
  • Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde akciğer rezeksiyonu ameliyatı yapıldı

Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde akciğer rezeksiyonu ameliyatı yapıldı

Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde akciğer rezeksiyonu ameliyatı yapıldı.

Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde akciğer rezeksiyonu ameliyatı yapıldı.
 

Çocukluk çağında geçirdiği ağır bir akciğer enfeksiyonu sonucu akciğerinin yarısı tamamen fonksiyon dışı kalmış ve sürekli tekrarlayan akciğer enfeksiyonlarına maruz kalan hastamız yıllarca bu hastalık eziyetini çekmiş. Maddi imkansızlıklar nedeniyle ileri merkezlere gidebilme şansı olmayan hasta polikliniğimize başvurdu. Daha önce başvurduğu hekimler bu ameliyatın Ağrı şartlarında yapılamayacağını Ankara, İstanbul gibi bir merkeze gitmesi gerektiğini belirttikleri için de hasta uzun süre bu hastalıkla yaşamaya devam etmiş. Bize başvurduğunda bu ameliyatı yapabilecek donanıma ve imkanlara sahip olduğumuzu belirttik ve gerekli hazırlıklar sonrası operasyonumuzu gerçekleştirdik. Hasta akciğer  rezeksiyonu ameliyatı oldu ve şifa ile taburcu edildi.

Ağrı Eğitim ve Araştırma hastanesinde artık birçok özellikli ameliyat yapılabilmektedir. Son zamanlarda Üniversite Hastanesi kimliğine kavuşan hastanemizde akademisyen hekimler de çalışmaya başlamıştır. Zaman içinde her branştan öğretim üyesi arkadaşların katılımıyla daha geniş ve kaliteli hizmet sunumu sağlanacaktır. Bu vesileyle branşım olan Göğüs Cerrahisinde Uzman arkadaşım Op. Dr. Deniz Kaygusuz ile birlikte  ekip olarak göğüs cerrahisi alanında tüm ameliyatlar yapılabilmektedir.

Akciğer kanserleri, Akciğerin iltihabi cerrahi hastalıkları, soluk borusu ameliyatları, yemek borusu ameliyatları, Akciğerin Kistik hastalıkları, Doğumsal anomalileri, akciğer zarı ameliyatları, Göğüs kafesi şekil bozuklukları, aşırı terleme ile seyreden hiperhidroz ameliyatları gibi birçok ameliyat bölümümüzde rahatlıkla yapılabilmektedir.

Bakmadan Geçme