Ağrı'da Aket Genç Kalemler Şubesi Kuruldu

Ağrı Kültür Eğitim Turizm Gençlik Derneğine bağlı olarak Genç Kalemler şubesi kuruldu.

Ağrı Kültür Eğitim Turizm Gençlik Derneği (AKET)Başkanı Serdar Yıldız; “Derneğimizin bünyesine ait Genç Kalemler birimini kurduk. Bünyemizde bulunan Genç Kalemler ekibinin her bir ferdi lisans mezunu ve kendini yetiştirmiş bireyler. Amacımız şehrimizin bürokrasisine ve kamu kurum kuruluşlarına yardımcı olmak. 

Kent adına unutulmuş,eksik bırakılmış, halkımızın menfaatine dokunacak konuları ivedilikle ele alıp ilgili birimlere ulaştırmak. Bundan sonra kimse Ağrı Halkı, Ağrı Gençliği ne istediğini bilmiyor diyemeyecek. Çünkü biz halkımızın sesi olacağız. Bu şehir için biz gençler olarak geleceğimizi yeniden inşa etmek adına,mürekkebimizin ve terimizin son damlasına kadar  hizmet noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağız.
Genç Kalemler şubemizde sivil insiyatifi güçlendirerek,doğruların destekçisi,hataların ise düzeltilmesi konusunda gövdemizi taşın altına koyacağız.Bu şehrin makus talihini değiştirmek adına,tüm halkımızı dayanışma kültürüne davet ediyorum.
Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Genç Kalemler Ağrı şubesinde,Osman Polat, Fırat Koç, Muhammet Balcı, Zafercan Şamdanlı, Ayhan İsen, Metehan Yıldırım gibi isimler yer almakta.

Yayın Hayatına Ağrı04Haber internet sitesinde  başlayacak olan Genç Kalemler Ekibine, bizlerde sitemizin imtiyaz sahipleri olarak başarılar diliyoruz.

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme