• Haberler
  • Ağrı Haberleri
  • Ağrı'da polisin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü nefes kesen takibin ardından yakalandı

Ağrı'da polisin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü nefes kesen takibin ardından yakalandı

Ağrı'da trafik kurallarına uymadığı ve tehlikeli araç kullanan ehliyetsiz araç sürücüsü nefes kesen takibin ardından yakalandı.

Ağrı'da trafik kurallarına uymadığı ve tehlikeli araç kullanan ehliyetsiz araç sürücüsü nefes kesen takibin ardından yakalandı. 

 

 

 

 

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kara yolunda seyir halinde tehlikeli şekilde ilerleyen ve ters şeride giren 27 SAD 675 plakalı otomobilin sürücüsüne "dur" ihtarında bulundu.


 


 

Ekipler, dur ihtarlara uymayan otomobili, 28 kilometrelik nefes kesen takibin ardından Taşlıçay'a bağlı Geçitveren köyü mevkisinde jandarma ekiplerinin önünü kesmesi ile yakaladı.

 

 

Yakalanan sürücünün yapılan kimlik kontrolünün ardından ehliyetsiz araç kullandığı ve 0,52 promil alkollü olduğu tespit edildi. 

 

Suriye asıllı Hasan H'ye ekipler, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan dolayı toplam 5 bin 326 lira cezai işlem uyguladı.

 

 

Yapılan cezai işlemlerin ardından trafikten men edilen otomobil ise çekiciyle bir otoparka çekildi.

 

 

Ekiplerin sorgusunda, Hasan H'nin 11 kez sürücü belgesiz, 4 kez alkollü araç kullanmaktan ve 2 kez de radar-hız ihlalinden ceza aldığı anlaşıldı.

Bakmadan Geçme