Ağrı'da iki kişi arsalarını Kızılay'a bağışladı

Ağrı'lı iki vatandaş. bugün kendilerine ait üzerinde ev, ahır ve tandırlık olan 1190 metre kare arsalarını Kızılay'a bağışladı.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, bugün yapmış olduğu açıklamada, "Ağrı'da iki kişinin üzerinde ev, ahır ve tandırlık olan arsanın iki hayırsever vatandaş tarafından Kızılay'a bağışlandığını" belirtti.

Yapılan bağış ile ilgili konuşan Tatlı; "Bugün mutlu bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum,  Bir abimiz ve teyzemiz kendilerine ait üzerinde ev, ahır ve tandırlık olan 1.190 metre kare taşınmazı Kızılaya bağışladılar. Abimizin söyledikleri beni çok duygulandırdı ve onları sizlerle paylaşmak istiyorum. "Sizlerin nekadar güzel işler yaptığınıza şahit oldum ve bu hayrın devamı için bunu size bağışlamak istedim,sizler hergün binlerce kapıya yemek ulaştırıyorsunuz ve her gün binlerce insanın duasını alıyorsunuz. Bu bağışı yapmayıp evlat,kardeş veya akrabaya kalmasından öte sürekli bir hayra destek olmasını istedik. Rabbim abimizden ve eşinden razı olsun. Aldığımız taşınmaz Kızılaya,Ağrımıza ve tüm ihtiyaç sahiplerine hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Ağrı'da iki kişi arsalarını Kızılay'a bağışladı
TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme