Ağrı'da görkemli düğün takdir topladı. Yılmaz ve Kara ailelerinin mutlu günü

Ağrı'da önceki gün gerçekleşen Yılmaz ve Kara ailelerinden olan Neslişah ve Ahmet Fırat'ın düğünü büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Ağrı’nın tanınmış iş adamı ve Mikaili aşireti lideri, aynı zamanda ATSO Meclis Başkanı ve AK Parti Ağrı Yerel Yönetimler Başkanı Vasip Yılmaz, oğlunun düğünüyle bir kez daha gündeme geldi.

Vasip Yılmaz’ın oğlu Ahmet Fırat Yılmaz, İl Özel İdaresi’nden emekli ve Nakkaş Cafe & Restaurant işletme sahibi Ergin Kara’nın kızı Neslişah Kara ile dünya evine girdi.

Düğün, Ağrı’da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Görkemli düğün töreni, şehrin sosyal hayatına damgasını vurdu. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğünde, Ağrı’nın ve bölgenin önde gelen iş insanları, siyasetçileri, bürokratları ve aile bireyleri bir araya geldi. AK Parti İl Koordinatörü Emrullah GÜR, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, ATSO İl Başkanı Saim Alpaslan ve AK Parti İl Başkanı Orhan Güngör’ün yanı sıra il bürokratları da düğüne katıldı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol'da davetliler arasındaydı. Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut telgraf göndererek çifti tebrik etti. 

Düğün alanında hazırlanan zarif dekorasyon ve özel detaylar, konukların beğenisini topladı. Ayrıca, düğün boyunca kilolarca altın takıldı; bu görkemli jest, çiftin mutluluğunu taçlandırdı.

Çiftin nikahını Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan kıydı. Davetliler, Ahmet Fırat Yılmaz ve Neslişah Kara çiftinin mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya geldi.

Düğünün her anı, misafirlerin akıllarında uzun süre yer edecek güzellikteydi. Müzik, dans ve coşkulu anlar, düğünü katılanlar için unutulmaz kıldı. Çiftin bu özel gününde, Ağrı halkı ve misafirleri de mutlu anlara tanıklık etti.

Düğün, hem aileler hem de konuklar için keyifli anlarla dolu bir gece olarak tarihe geçti.

Ağrı'da görkemli düğün takdir topladı. Yılmaz ve Kara ailelerinin mutlu günü
Ağrı'da görkemli düğün takdir topladı. Yılmaz ve Kara ailelerinin mutlu günü
TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme